Wednesday, December 8, 2010

hooreeyyy!!!

assalammualaikum.

akhirnya tepat jam 12.55tengahari aku dah berjaya buat blog...hoooreeyy!!!..


poyo betu l!!!..hahaa..

aku buat blog ni cuma nak luahkan apa yang aku rasa dan apa yang aku alami sepanjang hidup aku

sebab aku ni pendiam orangnya...


so,kadng2 aku tak berani nak luahkan apa yang aku rasa kat kawan2 aku..

tak ada niat pun nak kutuk sesiapa...



dan aku buat blog ni bukan untuk glamour.


cukupla sekadar korang sudi singgah kat blog aku yang tak seberapa ni.


kalau korang setuju juz say it!!...

tapi, kalau korang tak setuju apa yang aku tulis just bagi je pandangan yang membina. 

2 comments:

  1. welcome to the blogging world dear!!!:)

    ReplyDelete
  2. hehhee..thanks ana..wt ni pn sbb bosan dok umah..

    ReplyDelete